Toepassingen

Ontdek hoe veelzijdig de PixioScreen is.

Waarvoor gaat u de PixioScreen inzetten?

De PixioScreen is verrassend veelzijdig. Een praktisch en helder lcd-scherm met handige Android bediening waarmee u in een handomdraai de juiste informatie opzoekt of overbrengt. Een kleine impressie van de vele toepassingsmogelijkheden van de PixioScreen:

Presentatiescherm

U gaat naar een beurs, evenement of bijeenkomst, maar zonder stand? Dan is het handig om een draagbaar presentatiescherm bij u te hebben. U weet immers maar nooit met wie u in gesprek raakt. Zet uw bedrijfsvideo of productpresentatie op het scherm, of laad de demo. Stop een klein formaat PixioScreen in uw tas. En gaan!

Meer over PixioScreen als presentatiescherm

Vergaderscherm

Slepen met flipovers of mobiele tv-schermen die niet op de juiste plek staan? Niet met de PixioScreen als vergaderscherm. Geef het scherm een vaste plek aan de wand of pak even snel een draagbaar scherm erbij. Zo kunt u elke vergaderkamer – groot of klein – voorzien van een touchscreen. En heeft u altijd de juiste informatie bij de hand.

Meer over PixioScreen als vergaderscherm

Welkomstscherm

Uw bezoek gastvrij ontvangen? De weg wijzen naar de juiste zaal of vergaderkamer? Zet de PixioScreen in als welkomstscherm of informatiescherm. Hang hem aan de muur in de lobby of plaats hem op de balie bij de receptie. En begroet elke bezoeker met een persoonlijke boodschap. Uw bezoekers voelen zich gegarandeerd welkom.

Meer over PixioScreen als welkomstscherm

Etalage-scherm

Heeft u mooie producten in de aanbieding? Tijdelijke artikelen die u onder de aandacht wilt brengen in uw etalage, showroom of winkel? Gebruik de PixioScreen als etalage-scherm. Een echte eyecatcher die klanten en voorbijgangers overtuigt om uw winkel binnen te stappen en die aanbieding te scoren.

Meer over PixioScreen als etalagescherm

Demo-scherm

Natuurlijk kunt u vertellen hoe makkelijk uw softwarepakket of app werkt. Of in welke modellen uw product leverbaar is. Maar nóg mooier en effectiever is als u het kunt laten zien. De PixioScreen is het ideale demo-scherm. Website openen? Presentatie tonen? App demonstreren? Realtime demo geven? Video afspelen? Overtuig uw klant met de PixioScreen.

Meer over PixioScreen als demoscherm

Mobiel scherm

Speciaal voor wie behoefte heeft aan een mobiel zakelijk scherm, is de PixioScreen ook verkrijgbaar in kleinere formaten. Om ook onderweg iets op te zoeken of te laten zien. Bijvoorbeeld als u op een beurs rondloopt of bij een relatie op bezoek bent. Met de PixioScreen heeft u altijd een handig draagbaar scherm bij de hand.

Meer over PixioScreen als mobiel scherm

PixioScreen zelf uitproberen? Of wilt u graag een prijslijst ontvangen?

Vul uw gegevens achter in dit contactformulier en we zenden u zo spoedig mogelijk onze prijslijst op. Als u een vraag achterlaat, zullen we deze uiteraard graag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Wilt u meer weten over alle zakelijke toepassingsmogelijkheden van de PixioScreen? Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

+31 (0348) 475712
info@pixio.nl

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!