PixioScreen, het betaalbare scherm

Het multi-inzetbare lcd touchscreen.

De kracht van eenvoud

De PixioScreen is een professioneel maar zeer gemakkelijk te bedienen lcd touchscreen. Verkrijgbaar in diverse formaten van 10,1” tot 43”, en geschikt voor zeer veel toepassingen. Deze veelzijdigheid, in combinatie met de gebruiksvriendelijke Android bediening, maakt de PixioScreen tot hét lcd-touchscreen voor zakelijke doeleinden.

Ontdek alle mogelijkheden

De PixioScreen biedt zeer veel functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs:

  • Android 6.0
  • 2GB werkgeheugen
  • 16GB opslagcapaciteit
  • Ingebouwde speakers
  • Geïntegreerde wifi
  • Ethernet en Bluetooth functie
  • Aansluitingen voor USB, stroom, Mini-USB en koptelefoon
  • Een handige standaard
  • Ook leverbaar met batterij.

Geen gedoe met ingewikkelde software of dure apps, want u bedient de PixioScreen net zo handig als een Android tablet.

All-in-one touchscreen voor elk doel

Praktische all-in-one touchscreen voor op kantoor, in uw showroom of onderweg nodig? Dankzij de vele functionaliteit is de PixioScreen geschikt voor elk doel: audio, (streaming) video, foto’s, presentaties, websites tonen, apps installeren en gebruiken. En nog veel meer!

Van vergaderscherm tot draagbaar scherm

De PixioScreen is het easy-to-use Android scherm voor kleine én grote bedrijven. Door zijn vriendelijke prijs, maar zeker ook door zijn veelzijdigheid: van vergaderscherm of presentatiescherm tot welkomstscherm of demo-scherm, de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de vele toepassingen

Vriendelijke prijs

Anders dan andere zakelijke touchscreens, is de PixioScreen een zeer betaalbaar scherm. Het is eenvoudig en praktisch opgezet, en biedt verrassend veel functionaliteit. De PixioScreen is aanzienlijk goedkoper dan vergelijkbare Android schermen, maar doet niet onder qua gebruiksgemak en prestaties.

Demo aanvragen

Heeft u vragen? Wilt u een demo? Of weet u nu al dat u dit unieke Android touchscreen ook wilt? Neem een voorsprong op uw concurrenten en reserveer nu alvast uw PixioScreen. Zo weet u zeker dat u één van de eersten bent die profiteert van alle mogelijkheden van dit innovatieve scherm.

Vraag nu een demo aan!

Zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioScreen als touchscreen voor uw zaak? Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

+31 (0348) 475712
info@pixio.nl

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!