Interactief touchscreen voor demo’s

Ontdek hoe veelzijdig de PixioScreen is.

PixioScreen als demo-scherm

Natuurlijk kunt u vertellen hoe makkelijk uw softwarepakket of app werkt. Of in welke modellen uw product leverbaar is. Maar nóg mooier en effectiever is als u het kunt laten zien. De PixioScreen is het ideale demo-scherm. Presentatie tonen? Realtime demo geven? Video afspelen? Overtuig uw klant met de PixioScreen.

Van website tonen tot realtime demo

Met zijn eenvoudig te gebruiken Android-bediening heeft PixioScreen exact dezelfde mogelijkheden als een Android-tablet. Voor een demo heeft u geen dure of ingewikkelde apps nodig. Ook hulp van de IT-afdeling is overbodig. Van een website tonen of een nieuwe app demonstreren tot een realtime demo van een online systeem; met PixioScreen verloopt elke demo vlekkeloos.

Op kantoor of op locatie

Waar uw demo ook plaatsvindt, de PixioScreen is het ideale demoscherm. In een vergaderruimte op uw kantoor met een groot formaat interactief demo-scherm, of juist op locatie met een compacte PixioScreen. Elk scherm heeft handige touchscreen bediening en dezelfde functies als een Android-tablet. Door het heldere lcd-display komt uw boodschap altijd goed over.

PixioScreen zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van de PixioScreen als demo-scherm? Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!