Interactief scherm vergaderruimte

Met PixioScreen is het pas effectief vergaderen

PixioScreen als vergaderscherm

Flipovers en beamers? Niet meer nodig met de PixioScreen als vergaderscherm. Geef het scherm een vaste plek aan de wand of pak even snel een draagbaar scherm erbij. Zo kunt u elke vergaderkamer – groot of klein – voorzien van een scherm. En dankzij de standaard internet- en netwerkfunctionaliteit heeft u altijd de juiste informatie bij de hand.

Compact scherm vergaderzaal

Geen budget voor een vast vergaderscherm in elke vergaderruimte? Dan biedt PixioScreen uitkomst: door het compacte design en de handige standaard is het scherm gemakkelijk te verplaatsen. Zo kunt u het precies daar neerzetten waar u het op dat moment nodig hebt. En na de vergadering zet u het net zo eenvoudig weer opzij, waardoor het niet permanent in de weg staat.

Touchscreen op de tafel of aan de wand

Kleine vergaderkamer? Dan is een los vergaderscherm misschien niet zo handig. Geen probleem, want de PixioScreen kunt u ook eenvoudig ophangen aan de wand of een vaste plek geven op de vergadertafel. En omdat PixioScreen zo betaalbaar is, kunt u voor een redelijk bedrag alle vergaderkamers voorzien van een vast scherm met handige touchscreen bediening.

Interactief brainstormen of samenwerken

Samen aan de slag in de vergaderruimte? Dat kan met de PixioScreen! Dankzij het Android-systeem heeft de PixioScreen exact dezelfde mogelijkheden als elke Android-tablet. Dus ook kantoor- en productiviteitsapps kunnen moeiteloos worden gebruikt. Zo wordt uw brainstormsessie of samenwerksessie een stuk interactiever.

PixioScreen zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over alle toepassingen van de PixioScreen? Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!