Welkomstscherm kantoor

Ontdek hoe veelzijdig de PixioScreen is.

Welkomstscherm

Uw bezoek gastvrij ontvangen? De weg wijzen naar de juiste zaal of vergaderkamer? Zet de PixioScreen in als welkomstscherm. Hang hem aan de muur in de lobby of plaats hem op de balie bij de receptie. En begroet elke bezoeker met een persoonlijke boodschap. Uw bezoekers voelen zich gegarandeerd welkom.

Wijs uw bezoekers en gasten de weg

Op beurslocaties of vergaderlocaties is het vaak zoeken naar de juiste hal of zaal. Dan biedt PixioScreen uitkomst. Zet een groot formaat PixioScreen op een aantal strategische punten. En geef bijvoorbeeld een plattegrond met (interactieve) route-aanduiding weer. Of de namen van de juiste vergaderzalen en waar zij zich bevinden. Zo vindt iedereen snel de weg.

Maak het wachten aangenaam

Wachten in de lobby of lounge? Of in de wachtkamer bij de huisarts? Met PixioScreen als informatiescherm maakt u het wachten een stuk aangenamer. Toon wachttijden of het laatste nieuws, speel bedrijfsvideo’s, sfeerimpressies of informatiefilmpjes af. Geen ruimte voor een groot scherm? PixioScreen is ook verkrijgbaar in compactere formaten, bijvoorbeeld voor op de balie.

Registratiescherm of informatiescherm

Uw bezoekers of medewerkers extra service bieden of het leven van uw receptioniste makkelijker maken? Zet de PixioScreen als registratiescherm op de balie. Zo kunnen bezoekers of medewerkers zichzelf snel en gemakkelijk aanmelden. Of hang de PixioScreen op uw salesafdeling of callcenter aan de wand en gebruik het als informatiescherm, bijvoorbeeld voor de omzet of het aantal afgehandelde telefoontjes.

PixioScreen zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van de PixioScreen als welkomstscherm of informatiescherm op kantoor? Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!