Interactieve presentatieschermen

Ontdek de presentatiekracht van PixioScreen

PixioScreen als digitaal presentatiescherm

U gaat naar een beurs, evenement of bijeenkomst, maar zonder stand? Dan is het handig om een draagbaar presentatiescherm bij u te hebben. U weet immers maar nooit met wie u in gesprek raakt. Zet uw bedrijfsvideo of productpresentatie op het scherm, of laad de demo. Stop de PixioScreen in uw tas. En gaan!

Presentatie op beursstand

Ook als u wel een beursstand heeft, is de PixioScreen het ideale presentatiescherm. Plaats hem los op een desk, integreer hem in uw stand of hang hem aan de wand. Geen rommelige snoeren voor muizen of toetsenborden. Uw beursstand ziet er direct netjes uit omdat dit handige presentatiescherm touchscreen bediening heeft.

Presentatiescherm voor demo’s

Een bedrijvendag. Een pitch. Momenten waarop u goed voor de dag wilt komen met een vlekkeloos verlopende demo. Een innovatief presentatiescherm dat net zo handig werkt als een Android tablet is dan een uitkomst. PixioScreen is een uitstekend presentatiescherm voor demo’s. Zo hoeft u zich over de techniek in ieder geval geen zorgen te maken.

Bij de klant aan tafel

De kleinere formaten van PixioScreen stopt u gemakkelijk in uw tas. Zo heeft u altijd een handig en makkelijk te bedienen Android presentatiescherm met touchscreen bediening bij de hand. En kunt u overal, dus ook bij een klant of zakenrelatie aan tafel, makkelijk een presentatie geven.

PixioScreen zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over alle toepassingen van de PixioScreen interactieve presentatieschermen? Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!