Innovatief Android etalagescherm

Overtuig meer klanten om uw zaak binnen te stappen.

PixioScreen als etalagescherm

Heeft u mooie producten in de aanbieding? Artikelen of acties die u onder de aandacht wilt brengen in uw etalage, showroom of winkel? Gebruik de PixioScreen als etalage-scherm. Zet het Android scherm in de etalage, op de balie of aan de wand. En u hebt een echte eyecatcher die klanten en voorbijgangers overtuigt uw zaak binnen te stappen en die aanbieding te scoren.

Reclamezuil in uw winkel, showroom of restaurant

Behalve in uw etalage, komt de PixioScreen ook uitstekend tot zijn recht als reclamezuil in uw winkel, showroom of restaurant. Hoe handig is het bijvoorbeeld dat u klanten de auto die ze willen kopen direct in hun favoriete kleur en uitvoering kunnen bekijken? Of meteen kunnen zien wat het menu van de dag is van hun favoriete restaurant?

Productdemonstratie

Nieuwe producten waarvan u wilt laten zien waarom uw klant ze moét hebben? PixioScreen kunt u ook gebruiken voor (interactieve) productdemonstraties. Van gereedschap tot educatief speelgoed. Of van de meest innovatieve stofzuiger tot nieuwe typen brillen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Instructievideo’s

Klanten tips geven zodat ze nog meer uit uw producten halen? Of een instructie over hoe een bepaald product werkt? Integreer een PixioScreen in het productdisplay en speel daarop interactieve instructievideo’s af. Bijvoorbeeld doe-het-zelf-video’s in een bouwmarkt of de bereidingswijze van een lekker recept in de supermarkt.

PixioScreen zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over alle toepassingen van de PixioScreen als etalagescherm of reclamezuil? Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!